Управление на онлайн репутация

Конкуренцията никога не спи!  С тези SEO услуги може да наблюдавате какво говорят другите за Вас и да реагирате навреме. Целта е да се  запазят  постигнатите резултати по определени ключови думи, а защо не и да се подобрят?

Мониторинг и анализ на класирането
Алгоритмите на търсещите машини постоянно се променят и поради това е необходимо,  сайта също да се адаптира към тях.   Мониторинга е наблюдение и управление на класирането в търсачките, което следва да се извършва постоянно.  Това е необходимо за да анализирате резултатите и определите работещите  стратегии,   избрани в етапа на планирането.

Управление на онлайн репутация
(ОRМ – Online reputation management ) е от изключително значение за Вашия бранд и метод за влияние над определена аудитория.  За създаване на успешна онлайн репутация е необходимо да познавате начина на мислене на конкуренти, служители и потребители.  Не може да пренебрегвате  негативното  отношение в блогосферата,  социални мрежи,  форуми и информационни сайтове, защото то ще доведе до понижаване на доверието в потребителите,  а от там и на продажбите.

Има няколко тактики за управление на репутация с които може да влияете на аудиторията според ситуацията:
–    изграждане на положителна онлайн репутация,  провеждане и управление на PR кампании в Интернет пространството;
–    поддържане  на Вашия онлайн имидж  и следене за нови материали излизащи  в Интернет с помощта на модерен софтуер за „слушане“;
–    заличаване на лоша онлайн репутация, като се изместват лошите линкове от по-силни Ваши линкове;
–    провеждане на агресивна антикампания с цел дискредитиране на нелоялен конкурент.

Вижте рекламна оферта с ценоразпис.

No Responses