Seolet.net е малък колектив със свежи идеи за Българското Интернет пространство, който предлага сателитни SEO услуги.
Ние не можем да се похвалим с многомилионна рекламна кампания или корпоративни спонсори, но имаме нещо много повече – сърце и желание за работа.

Тук не предлагаме обикновени SEO услуги,  а цялостна SEO стратегия, SEO психология, SEO обучение и поведенческо SEO – оптимизация за хора и търсачки.  Алгоритмите на Google се променят постоянно и поведението ще става все по-важно за управлението на онлайн репутацията и Интернет рекламите. Поради тази причина SEO популяризирането на сайтовете трябва да се прилага с оглед на новите реалности.

Целта ни е да намерим партньори за дългосрочна бъдеща работа.

Действителен и реален собственик на Seolet е Роси Димова, а нашият екип се състои от трима човека, специализирали в психологията на Интернет потребителите и моделиране на поведението им в социалните мрежи. Освен това при нужда често привличаме и други специалисти за да получите услуга с най-доброто качество.

Имаме субмитър, копирайтър и специалист по социални мрежи с възможности за създаване на два нови блога дневно с по две качествени статии, добавени в 100 директории и 60 социални мрежи. Естествено, че можем много повече, но това гарантираме,  като регулярна дейност за дългосрочни партньори.

Практическият ни опит от 2005 година до сега се базира на редица успешни уеб проекти, които може да видите в  портфолиото.  За нас това не е просто работа, а хоби. Във всеки проект ние влагаме сърцата си. Вашата цел става и наша цел.

Изтеглете  нашата рекламна брошура с ориентировъчен ценоразпис.

            Обадете се сега на:    М-TEL: 0887 745531     или пишете на naidobra@abv.bg