Интернет реклами
Lights

SEO е част от Интернет маркетинга, но в България под SEO се има в предвид оптимизация за Google, защото това е единствено използваната търсачка у нас.

Вътрешна оптимизация (On-page SEO) е коригиране на факторите, които са контролирани от администраторите на сайта, според изискванията на търсачките. Такива вътрешни фактори са кода, текста, картинките, навигацията, етикетите и категориите на сайта. За да ги направим удобни за търсещите машини се променят елементи в самия код на сайта и се добавят редица мета тагове, като таг title, author, description , keywords и така нататък с определени изисквания за дължина на символите. Освен това към сайта трябва да се добавят мета таг robots, xml карти и sitemaps, а всички изображения трябва да имат атрибут alt. Тънкостите в оптимизацията на самия текст на статиите може да видите в раздела за копирайтинг. В днешно време търсачките започнаха да обръщат все по-малко внимание на мета таговете и все по-голямо на потребителското изживяване. По лесно се индексират сайтовете с малка дълбочина на категориите, които са по-удобни за хората. За това Вашия сайт е добре да се разгледа от човек, който разбира психологията на потребителите и да се направи вътрешна оптимизация за хора и търсачки.

Външна оптимизация е най-разпространена при предлаганите SEO услуги в България. Понякога я наричат и Link Building, регистрация в каталози, директории, търсачки, сайтове за обяви, артикъл директории, социални мрежи и други подобни, релевантни блогове и сайтове с цел събиране на повече качествени връзки сочещи към вашия сайт. След последните промени в алгоритмите на Google, първите няколко места в класирането се заемат от сайтове, който са платили за реклама в Google Аdwords. Затова погледнете и другите начини за Интернет реклами.

Обадете се сега на 0887 74 55 31 или пишете на naidobra@abv.bg