Пакет SEO самолет
Lights

Стандартен пакет за външна оптимизация на цена от 300 лева. С него ще получите около 500 постоянни връзки насочени към вашия сайт с които той направо ще излети.

По подобие на пакт SEO балон предлаганите услуги са същите, но в оптимално и изпитано във времето количество. Регистрацията в специално избрания за Българския пазар директории и търсачки е засилена. Двойно по-голям постинг в социалните мрежи, който дава много добър ефект за трафика и индексирането на сайта. Правихме експеримент с два сайта с различен ранг, който по една и съща ключова дума излизат на 7 и 8 място в търсачката. Сайта с ранг 2 на 8-мо място, а сайта с ранг 3 на 7 -мо място. След качване на този URL адрес в каталога от социални мрежи сайта с по-малък ранг мина преди сайта с по-голям ранг. Двойната доза статии в артикъл директории е гаранция за успех. Линковете, които се намират насред други релевантни текстове дават по-голяма тежест и авторитет на сайта и след време ще започнат да се покачват. За тази цел се използват директориите за добавяне на статии, които приемат само уникални текстове.

Обща рекапитулация на услугата SEO балон:

  • Регистрация в 100 специално избрани за България директории и търсачки;
  • Популяризиране на 10 страници от вашия сайт в 30 социални мрежи използвани в България;
  • Качване на 20 статии с линк към вашия сайт в артикъл директории.
  • Предоставяне на точен отчет с който лесно да проследите извършената работа.
При високо конкурентни ниши се вижда резултата след завършване на гореописаните дейности и при нужда всичко се повтаря. Практиката показва обаче, че първия път е достатъчен. При особено конкурентни ниши се препоръчва услугата SEO ракета. Всичко се извършва за време 4-5 седмици.

Обадете се сега на 0887 74 55 31 или пишете на naidobra@abv.bg