Ние не предлагаме механично извършени SEO услуги, а цялостна популяризация на Вашия онлайн бизнес с оглед оптимизация за хора и търсачки. Постигаме трайно подобряване видимостта на сайтовете след извършване на следните SEO услуги:

1. SEO планиране и анализ на сайт

Рекламирай умно

Изготвяне на Интернет маркетинг план и SEO стратегия след проучване на конкуренцията, избор на домейн и ключови думи, свързани с предлаганите продукти или услуги. SEO анализ на Уеб сайт.

2. Copywriting – рекламен текст

ReklamiСъздаване на авторски текстове и качествено съдържание, което е удобно за индексиране от роботите на търсачките и убеждава хората да купуват предлагания продукт или услуга. Копирайтинг услуги.

3. Вътрешна SEO оптимизация

goro Изграждане на оптимизирани уеб сайтове и добавяне на необходимите мета тагове в кода,  така че да помагат за по-добро класиране при търсене от целевата аудитория. Вижте SEO.

4. Външна SEO и link building

goro Набавяне на входящи връзки към вашия сайт, ръчна регистрация в търсачки, създаване на сателитни блогове, коментари във форуми, вирусно съдържание, банери и Vip линкове. Интернет реклами от външна SEO.

5. Маркетинг за социални мрежи

goro Рекламен постинг в най-посещаваните български социални мрежи за създаване на трафик и привличане на нови потребители. Списък с БГ социални мрежи.

6. SEO мониторинг и управление на репутацията

goro Поддръжка и обучение на служители за онлайн работа, наблюдение на коментарите и управление на онлайн репутацията в Интернет.

 

За връзка с нас?

Postvai.com започна дейността си през 2010 г. и от тогава до сега сме натрупали огромен опит в сферата на SEO копирайтинг услугите, ако се интересувате от тях вземете рекламна оферта с ценоразпис на нашите услуги или вижте рекламни позиции в самия сайт.

Пишете на администратора на сайта на  naidobra@abv.bg или направо се обадете на GSM: 0887  745 531