Copywriting

seo-copywriting
SEO copywriting

Copywriting e писане на уникални авторски текстове, слогани и рекламни статии, които са важни за класирането на сайта, защото роботите на Google винаги търсят за нещо ново, проверяват за уникално съдържание и наказват тези, който се повтарят.

Уеб copywriting

Все по-важно ще е съдържанието на сайтовете да бъде едновременно   оптимизирано за хора и търсачки.  От една страна да се харесва на алгоритмите на Google, а от друга да  убеждава читaтелитe да действат или купуват.  Текста в един сайт трябва да е подреден така, че да привлича вниманието, да предизвиква интерес, желание за действие и активност. Това означава повече посетители и повече поръчки.

Директен маркетинг

В директния маркетинг се използва рекламна брошура или писмо, написано с  оглед психологията на получателя им.  Писмата в имейл маркетинга постигат отлични резултати,  ако са написани по подходящ начин.  За това е препоръчително да се използват услугите на специалист по директен маркетинг или copywriting,  който ще насърчи читателите да действат или купуват.

Рекламен Posting

Отличен начин за получаване на незабавен трафик е постинга в социални мрежи и форуми.  Успешния постинг също има редица специфични изисквания, като това да се добавя в определено време, да се спазват различните правила на общностите в който пишем и т.н.

Описание на продукти

Голям проблем на всеки онлайн магазин са качествени описания на безбройните продукти, които предлагат. Ако желаете да спестите време, обадете се и ние ще направим качествени  SEO описания, които да ангажират купувачите и да ги приканват към действие.

Обадете се сега на 0887 74 55 31 или пишете на naidobra@abv.bg